Prijavljeno policiji
11

Dudićev Radnički se suočio s napadom vandala nakon dolaska Partizanu na gostovanje

D. P.
Dudić radi odličan posao u Radničkom (Foto: Radnički 1923)
Dudić radi odličan posao u Radničkom (Foto: Radnički 1923)
Ekipa Radničkog iz Kragujevca doživjela je veliku neugodnost nakon što su vandali provalili u klupski autobus noć prije utakmice protiv Partizana u Beograd.

Tim kojeg s klupe predvodi naš stručnjak Feđa Dudić stigao je jučer na gostovanje u Beograd, gdje je za večeras zakazana utakmica protiv Partizana.

Radnički je tu stigao klupskim autobusom i ostavio ga na parking Sportsko-rekreativnog centra 25. maj, ali je tokom noći autobus obijen. Vandali su odnijeli nešto stvari iz autobusa i napravili materijalnu štetu uz oštećenja unutar vozila.

"Krajnje negostoljubiv doček za našu ekipu u Beogradu pred današnju utakmicu s Partizanom. Naime, u noći između petka i subote na zatvorenom parkingu ispred Sportsko-rekreativnog centra 25. maj Milan Gale Muškatirović obijen je klupski autobus. Tom prilikom je odnesen dio sportske opreme, mahom lopte, uz oštećenja vozila", naveli su iz kragujevačkog kluba i dodali:

"Ekipa je uspjela da kompletira opremu za današnju utakmicu, a kako se čitav slučaj dogodio na zatvorenom parkingu u nadležnosti JKP Parking servis, sve je prijavljeno PU Stari grad u Beogradu. Nadamo se da će ukradena oprema biti vraćena u što kraćem roku, a vinovnici ovog krivičnog djela zakonski sankcionisani", dodali su iz FK Radnički 1923.

Inače, Feđa Dudić je preuzeo Radnički krajem septembra ove godine i na 12 utakmica ostvario je sedam pobjeda.