Nogomet
0

Drogba želi ostati u Chelseaju do 2013. godine

Totalsport
Didier Drogba (Foto: AFP)
Didier Drogba (Foto: AFP)
Didier Drogba, 33-godišnji nogometaš Chelseaja i reprezentacije Obale Slonovače, ima ugovor s londonskim klubom do kraja sezone koja počinje u augustu.

Zbog toga Chelsea nije bio imun na moguću prodaju svog najboljeg strijelca zadnjih godina, ali interes nekih klubova (Inter, Milan...) očigledno nije bio dovoljno jak, te je Drogba i dalje u krugu Chelseajevih nogometaša. I ne samo to, Drogba je spreman produžiti aktuelni ugovor na još jednu godinu.

"Rekao sam odavno da ću u Chelseaju ostati do kraja karijere. Sad već imam 33 godine i još sam uvijek tu", izjavio je on.

"Pregovaramo o produženju mog ugovora do juna 2013. godine. Ja sam apsolutno za tu opciju, ali mislim i sam klub. Zabavno mi je ovdje. Dobro se osjećam i nisam voljan mijenjati klimu", rekao je igrač i naglasio da je spreman hrvati se s Fernandom Torresom i ostalim napadačima za mjesto u udarnoj postavi.

"Neću govoriti da imam prednost jer sam tu od 2004. godine. Mislim da trenutnim kvalitetima još uvijek mogu igrati u prvom timu i voditi klub do raznih uspjeha", zaključio je sjajni strijelac.