Beckham najavljuje povratak
0

"Drago mi je da me Leonardo želi u Milanu"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
David Beckham javno je izrazio želju i nadu da će po završetku američkog nogometnog prvenstva u novembru sljedeće sezone opet zaigrati za Milan.

Beckham je kao član LA Galaxyja drugi dio ove sezone odigrao u Milanu na posudbi. Engleski reprezentativac ne bi imao ništa protiv kada bi se sličan scenarij ponovio i u novoj sezoni. Milanov prvi operativac Adriano Galliani ranije je najavio da bi ''rossoneri'' opet mogli angažirati Beckhama u januaru, početkom zimskog prijelaznog roka. I novi trener Leonardo poslao je poruku da bi engleskom celebrityju zaželio dobrodošlicu...

"Nadam se da ću se vratiti u Milan i ponovno zaigrati za taj klub koji mi je ostao u srcu. Leonardo me želi vidjeti što prije u sastavu? Lijepo je čuti da sam im ostao u dobroj uspomeni", kaže Becks.

Inače, Beckhama su navijači LA Galaxyja dočekali ''na nož'' u prijateljskoj utakmici u Carsonu baš protiv donedavnih suigrača engleskog nogometaša iz Milana (2-2). Raznim transparentima pokazali su da im se niti najmanje ne dopada Beckhamova nelojalnost njihovom klubu i paralelno nastupanje za dva kluba. Na poluvremenu se čak jedan iz skupine navijača osobno pokušao obračunati s 34-godišnjim Englezom. Vrijeđao ga je s tribina dok se ovaj povlačio u svlačionicu. Beckham ga je pozvao neka se "spusti i bude muškarac”. Sukob su spriječili djelatnici redarske službe.