Alex Ferguson
0

"Dobro su nas razbili"

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson priznao je da je u subotu njegova ekipa bila lošiji suparnik na Goodison Parku gdje je domaći Everton slavio s 3-1.

Klub iz Liverpoola je nakon pet godina došao do pobjede protiv Uniteda koji je u 27. kolu Premier lige poveo pogotkom Dimitra Berbatova, ali nije uspio sačuvati prednost.

"Stvar je jednostavna, dobro su nas razbili", kazao je škotski stručnjak za Sky Sports nakon šestog ligaškog poraza ove sezone.

"Dobro smo počeli, ali izjednačujući gol je Evertonovim nogometašima dao krila. Pravi efekt toga se vidio u drugom poluvremenu kad smo bili potpuno podređeni. Razočaran sam, kao i moji igrači. Oni su ljudska bića, igraju za Manchester United, i ne vole gubiti, ali to im se danas dogodilo."

"Ovo je loš rezultat. U ovo doba sezone ne smijemo sebi dopuštati takve poraze. Sada se nadamo da će i naši konkurenti  ispustiti bodove. To se već događalo ove sezone, nadajmo se da će se i nastaviti", zaključio je Ferguson čija je ekipa na drugom mjestu tabele s bodom manje, ali i utakmicom više od vodećeg Chelseaja.