|

'Dobili smo jednu od najizbalansiranijih grupa'

'Dobili smo jednu od najizbalansiranijih grupa'
0
T
Totalsport
4.12.2009. u 20:49
1
komentara
0

dijeljenja
'Dobili smo jednu od najizbalansiranijih grupa' Foto: AP
Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello smireno je komentirao žrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici koji je njegovu ekipu smjestio u grupu C uz SAD, Alžir i Sloveniju.
- Mislim da smo dobili grupu koja je među najizjednačenijima. Alžir nikako nije lagan protivnik kao što se misli. Sjećam se kada je bilo skupina na SP-ovima koje su izgledale lagane na prvi pogled, ali su se potom jako zakomplicirale – rekao je italijanski stručnjak o grupi koja spada među najlakše na Mundijalu.

Jedna od onih reprezentacija koja je bila nositelj i koja je prilično sretno prošla u žrijebu je i Italija, aktualni svjetski prvak. Tako će “azzurri” za protivnike u grupi F imati Paragvaj, Novi Zeland i Slovačku.

- Što se više koncentrirate na ekipe koje imaju status slabijih, to ćete uvidjeti da su zapravo prilično jake. Moramo dobro prostudirati naše protivnike i njihove karakteristike – rekao je italijanski izbornik Lippi.

Izbornik Holandije, jednog od pritajenih favorita Mundijala, Bert van Marwijk, komentirao je kako je njihova grupa E (Nizozemska, Danska, Japan, Kamerun) “jako teška”.

- Opasna je to grupa i nikoga ne smijemo podcijeniti. Danska je u kvalifikacijama osvojila skupinu u kojoj su bile Portugal, Mađarska i Švedska. Japan smo nedavno pobijedili 3-0, ali rezultat nije bio pravi odraz snaga na terenu, dok Kamerun spada među tri najbolje afričke reprezentacije – zaključio je Van Marwijk.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...