|

Dječak pronašao savršen način da trenira nogomet u izolaciji

Dječak pronašao savršen način da trenira nogomet u izolaciji
13
D
DP
24.3.2020. u 14:27
11
komentara
13

dijeljenja
Dječak pronašao savršen način da trenira nogomet u izolaciji Foto: screenshot/twitter.com/Sarah-Jayne Tobin
Najmlađi najteže podnose karantin.
Djeca su zbog koronavirusa prisiljena razdvojiti se od svojih vršnjaka pa se mnogi od njih danas bore s gorkim osjećajem samoće.

Mladi nogometaši koji su bili aktivni do izolacije mogu nastaviti s treninzima i pripremama za nastavak sezone, ako imaju malo slobodnog prostora u dvorištu.

Svakom golmanu potrebno je puno vježbe kako bi stekao sigurnost i samopouzdanje pri intervenciji. Trebalo bi brzo predvidjeti kretanje lopte, posebno nakon odbitaka koji su neugodni za čuvare mreže, piše SB Nation.

Usamljeni golman pokušava nakon udarca lopte prema ogradi, odbranom spriječiti njen ulazak u gol. Neravnine na ogradi stvaraju dodatne poteškoće jer je teško predvidjeti kako će se lopta odbiti.


Svaka uspješna obrana povećava njegovo samopouzdanje i pomaže mu da prebrodi neugodno razdoblje koje je nastalo nakon uvođenja izolacije.

Unatoč tome, dječak je nedavno otkrio svoj golmanski talent. Jedan od udaraca bilo je nemoguće odbraniti pa je ova metoda savršena za vježbanje udarca i golmanskih vještina.

Kada se život vrati u normalu, ovaj dječak bit će spreman stati između stativa i postane standardni član svoje ekipe.
Prijavi grešku


Komentari (11)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...