Želio se i vratiti
22

Direktor PSG-a uzvratio Ibrahimoviću: S razlogom ne prestaje pričati o nama

K. H.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Direktor PSG-a Leonardo uzvratio je napadaču Milana Zlatnu Ibrahimoviću na prozivke koje je uputio na račun trenutnih igrača ovog kluba rekavši mu da ne može prestati pričati o bivšem timu i da se više puta pokušao vratiti u Pariz.

Šveđanin je u novoj knjizi "Adrenalin" kritikovao svoj bivši klub rekavši kako im se ranije ponudio da radi umjesto Leonarda na mjestu sportskog direktora, a on smatra da u ovom klubu nedostaje dicipline i da je to glavni razlog nešto slabijih rezultata.

Leonardo je, s tim u vezi, odmah uzvratio Ibrahimoviću rekavši da ne može prestati pričati o PSG-u.

"Ne želim ni odgovoriti... Nedisciplina? Gdje je? Mislim da svaki igrač koji napusti PSG s razlogom ne može prestati pričati o nama. Svi žele u PSG. Zlatan se nekoliko puta pokušao vratiti, a ja još uvijek čekam njegov intervju u kojem će se zahvaliti PSG-u za sve što su uradili za njega. PSG je postojao prije, a i poslije njega. Recite mi, gdje je sada tu nedisciplina?", zapitao se Leonardo.

Ibrahimović je trenutno zbog povrede van terena, a on je nedavno povrijedio Ahilovu tetivu i od kraja januara nije igrao za Milan.