Neuspjeh Modrih
24

Dinamo u drami na Maksimiru ispao u četvrtfinalu Kupa Hrvatske

K. H.
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Ekipa Dinama ispala je iz Kupa Hrvatske nakon dramatične utakmice protiv Rijeke koja ih je na njihovom Maksimiru u susretu četvrtfinala pobijedila rezultatom 3:1.

Dinamo je nešto bolje otvorio meč, no prve šanse nije uspio pretvoriti u pogodak, da bi od 27. do 29. minute Rijeka postigla dva brza pogotka i došla do velike prednosti.

Prvo je Obregon pogodio za vodstvo gostiju, a šok domaćih igrača još jednom je iskoristio Drmić koji je u 29. minuti donio veliko vodstvo Rijeci. Na kraju je to bio i rezultat prvog poluvremena.

Dinamo se vratio u meč golom Tolića u 73. minuti, a onda je u finišu viđena prava drama u kojoj su se bolje snašli gosti iz Rijeke koji su prvo sačuvali svoju mrežu, a nakon toga postigli i još jedan gol.

Prvo je u 95. minuti Ristovski imao šansu, ali je njegov udarac otišao malo pored gola, da bi u 97. minuti Modri imali novu kolosalnu šansu preko Ademija kojem je gostujući golman odbranio udarac s pet metara.

Uslijedio je kontranapad, a kako je golman Dinama otišao u protivnički kazneni prostor, Murić je lagano pogodio na prazan gol za konačnih 3:1.

Bh. reprezentativci Luka Menalo i Amer Gojak igrali su od prve minute. Menalo je izašao na poluvremenu, a ojak u 61. minuti.