Nogomet
0

Dinamo Kijev otvorio vrata Ševčenku

Totalsport
Uprkos javno izraženoj želji za ostankom u Milanu i sljedeće sezone, sasvim je izvjesno da će napadač ukrajinske nogometne reprezentacije Andrij Ševčenko na kraju sezone tražiti novi klub.

Ševčenko ima i dalje ugovor s Chelseajem, ali kako je malo vjerojatno da će se u londonskom klubu izboriti za poziciju, a kako Milan zasad nije izrazio želju za produženjem posudbe, ovaj 32-godišnji napadač morat će potražiti angažman negdje drugdje.

Jedna od najizglednijih opcija koju spominje Daily Mail čini se povratak u klub u kojem je izgradio svoju karijeru, Dinamo Kijev.

  • Za nogometaša poput njega vrata Dinama su uvijek otvorena. Ako Andrij želi nastaviti igrati nogomet na vrhunskom nivou, mi ćemo mu pružiti priliku – rekao je predsjednik Dinama Igor Surkis, koji je ipak svjestan koja bi mogla biti otežavajuća okolnost za Ševčenkov povratak u Ukrajinu.

  • Vrlo je važno također da se njegove lične želje poklapaju sa željama njegove porodice. Njegova supruga (američki model Kristen Pazik, op.a.) možda i nije tako sklona preseljenju u Ukrajinu – zaključio je Surkis.

S druge strane, sam Ševčenko sva pitanja vezana uz nastavak svoje karijere usmjerava na jednu osobu.

  • Ako vas zanima gdje ću nastaviti karijeru najbolje je da pitate Romana Abramoviča (Chelseajevog vlasnika, op.a.).