Nogomet
0

Diego spreman za debi, Milan bez Huntelaara

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Brazilac Diego, veliko ljetno pojačanje Juventusa, trebao bi nadolazećeg vikenda odigrati svoju prvu utakmicu za torinski klub na startu novog talijanskog prvenstva.

Juvenus će u nedjelju ugostiti Chievo iz Verone. Diego bi trebao zaigrati, iako još nije u najboljoj formi nakon problema s povredom bedrenog mišića, zbog koje je propustio većinu pripremnih utakmica svog novog kluba, ali je fino odigrao i zabio gol u prijateljskoj utakmici protiv Milana.

  • Nisam još 100% fit, ali ću biti bolje već u nedjelju protiv Chieva - obećao je Diego.

Felipo Melo, drugo brazilsko pojačanje Juventusa, neće igrati zbog suspenzije. Juventusu su povrijeđeni Sebastian Giovinco i Mohamed Sissoko, a kapiten Alessandro Del Piero je upitan zbog problema s leđima.

Bivši napadač Barcelone, Kamerunac Samuel Eto'o, trebao bi se predstaviti navijačima Intera u 1. kolu Serije A protiv Barija u nedjelju na San Siru, baš kao i Argentinac Diego Milito. Francuski iskusni zadnji vezni igrač Patrick Vieira, koji je ovoga ljeta bio često spominjan kao igrač na izlaznim vratima Intera, trebao bi zauzeti mjesto u ekipi jer je Argentinac Esteban Cambiasso izvan stroja zbog manje operacije na koljenu, vjerojatno do početka oktobra.

Momčad Barija, koja je prošle sezone izborila povratak u Seriju A, u četvrtak je iz Juventusa na posudbu dovela veznog igrača Sergija Almirona.

Nizozemski napadač Klaas-Jan Huntelaar, koji je ovoga ljeta iz Reala prešao u Milan, neće biti dostupan "Rossonerima" na otvaranju prvenstva u gostima kod Siene u subotu, budući da "vuče" suspenziju zarađenu zbog crvenog kartona kojeg je dobio u svojoj zadnjoj utakmici u Primeri za Real. Stoga će novi trener Milana Leonardo u vrh napada vjerojatno postaviti mladog Brazilca Alexandra Pata i veterana Filippa Inzaghija, a iza njih dvojice Ronaldinha.