Nogomet
0

Diawara: Jako mi je žao zbog Cristiana Ronalda

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Oko mjesec dana, kako navode prve procjene, bi trebao s nogometnih terena izbivati službeno i dalje najbolji svjetski nogometaš, Realova uzdanica Cristiano Ronaldo.

Portugalac je povrijedio desni gležanj na posljednjoj utakmici Ligi prvaka između Reala i Marseillea, a "krivac" za to je bio Senegalac u redovima francuskog ligaša Souleymane Diawara.

Zbog toga je Diawara u utakmici na Santiago Bernabeu dobio crveni karton, Real je realizirao jedanaesterac i na kraju pobijedio s 3-0.

Cristiano Ronaldo potom nije igrao na utakmici Primere kod Seville, ali je zaigrao za svoju reprezentaciju i nakon samo dvadesetak minuta igre protiv Mađarske je pogoršao istu povredu. Iz madridskog kluba su objavili da ga zbog svega neće biti na terenima tridesetak dana, odnosno da će izbivati s narednih pet ogleda Reala.

  • Žalim zbog svega što se dogodilo Cristianu Ronaldu nakon mog starta. Moj start uopće nije bio toliko težak koliko se kasnije ispostavilo. Izvinjavam se i ovom prilikom - rekao je Diawara i dodao:

  • Nogomet će biti siromašniji u narednih mjesec dana bez njega. Želim mu brz oporavak bez ikakvih komplikacija.