Serie A
0

Di Natale sasvim blizu dolaska u Juventus

Totalsport
Antonio di Natale
Antonio di Natale
Izgleda da su samo sitnice ostale do ispunjenja posla između torinskog Juventusa i Udinesea. Sve bi trebalo biti gotovo ili u utorak kasno navečer ili u srijedu.

U klubu iz Udina je u utorak organizirano predstavljanje tima za novu sezonu, koja starta za vikend, a tom prilikom je predsjednik kluba tužnim glasom izjavio: "Juventus je poslao ponudu za Di Natalea."

Antonio di Natale, 32-godišnji napadač Udinesea i talijanske reprezentacije, na Friuliju igra od daleke 2004. godine, te je konstantno među najboljim strijelcima talijanske Serije A. Prošle je sezone bio prvi strijelac sa čak 29 pogodaka u 35 odigranih utakmica.

"Ne znam šta da kažem. Ako mene pitate ostao bih u Udinama do kraja karijere. Ovdje mi je lijepo. Dugo sam tu, odavno sam se priviknuo na ovo okruženje", rekao je Di Natale.

No, talijanski, ali i svjetski mediji, navode da je njegov prijelaz u Juventus gotova stvar. Istovremeno, izgleda da je siguran odlazak Davida Trezegueta iz Juventusa, kao što se opet aktualizirao mogući odlazak Brazilca Diega iz Torina.