Nakon loma noge
0

Delegacija Želje posjetila Spahića

Piše: E. Isanović
Bajro Spahić (Foto: FKZeljeznicar.com)
Bajro Spahić (Foto: FKZeljeznicar.com)
Delegacija „Željezničara“ koju su činili šef stručnog štaba, Amar Osim, njegov asistent Dino Đurbuzović i menadžer "plavih“ Rusmir Cviko posjetili su danas povrijeđenog Bajru Spahića.

Da napomenemo, pomenutom nogometašu slomljena je noga u prijateljskom dvoboju u Kreševu. Kako nam je istakao Rusmir Cviko još uvijek mu ljekar Edin Kulenović nije javio da je Spahić operisan.

"Mi smo danas bili kod Bajre. On se osjeća dobro, stavljen mu je gips na nogu. Naš klupski ljekar dao mi je obećanje da će mi javiti kako je prošao operativni zahvat. Još uvijek me nije kontaktirao, tako da postoji mogućnost da operacija bude ujutro. To će trajati jedan sat. Doktor nam je napomenuo da će mu ugraditi ploćicu i da bi se Spahić ekipi trebao priključiti u drugom dijelu sezone“, kaže Cviko.

Podvlači da će tim sa Grbavice u izolaciji dočekati okršaj sa "Veležom“.

"Naša praksa je da dan prije utakmice polazimo na odredište. Tako će biti i pred sudar sa 'rođenima'. Naime, sutra putujemo u Međugorje gdje ćemo trenirati i u potpunom miru dočekati meč. Kao nagradu za izuzetan rad u omladinskom pogonu senirskom timu priključio se i sedamnaestogodišnji Nermin Zoletić - Zola. On je budućnost Želje“, kaže za Sarajevo-x.com menadžer aktuelnih prvaka.