Nogomet
0

Del Piero i Zidane podržavaju Ferraru

Totalsport
Kapiten Juventusa Alessandro Del Piero i bivši igrač tog kluba Zinedine Zidane pružili su podršku novom treneru torinskog nogometnog giganta Cire Ferrare.

Ferrara je imenovan za novog trenera “bianconera” u ponedjeljak, naslijedivši na toj poziciji Claudija Ranierija koji je smijenjen nakon loših rezultata kluba u posljednje vrijeme.

Kap koja je prelila čašu bio je domaći 2-2 remi s Atalantom u nedjelju, što je bila sedma uzastopna prvenstvena utakmica u kojoj Juve nije uspio osvojiti tri boda.

  • Ti si velik čovjek Ciro. Bio sam ti kapiten, a sada ćemo ponovo pobjeđivati zajedno – rekao je Del Piero za Gazzettu dello Sport.

Zidane, koji je u karijeri igrao pet sezona (1996.-2001.) u dresu crno-bijelih, također je dao podršku Ferrari na novoj poziciji.

  • Sretan sam zbog njega i nadam se da će uspjeti upisati pobjede u zadnja dva kola prije kraja kako bi momčad zadržala treću poziciju na tabeli – poručio je Zidane, koji je u ponedjeljak nastupio na humanitarnoj utakmici u Torinu igrane između momčadi Alessandra Del Piera i talijanskih estradnih zvijezda.

Dva kola prije kraja Serije A Juve drži treće mjesto na tabeli, posljednje koje vodi izravno u Ligu prvaka sljedeće sezone, s bodom viška ispred četvrtoplasirane Fiorentine.