{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dejan Malinović podržao reprezentaciju beskućnika BiH

9.9.2015. u 17:15
46
6
Dejan Malinović podržao reprezentaciju beskućnika BiH
46
 
Desni bek rukometne reprezentacije BiH i francuskog Creteila Dejan Malinović poželio je sreću malonogometnoj reprezentaciji beskućnika BiH, koja u petak putuje na 13. svjetsko malonogometno prvenstvo beskućnika u Amsterdam.
Bit će to četvrto u nizu učešće reprezentacije BiH na svjetskim prvenstvima, nakon Meksika 2012, Poljske 2013. i Čilea 2014. godine.

"Sve nas, kao i igrače koji su okupljeni oko projekta reprezentacije, veoma raduje Dejanova podrška. Tim više što je Dejan kao sportista prepoznao pozitivnu stranu projekta, i uloge sporta kao mehanizma i načina da se kroz njegovu društvenu i pokretačku moć doprinese boljim uslovima i novim šansama za pomoć marginalizovanim mladim ljudima u BiH. Na tome smo mu veoma zahvalni i veselimo se da će naša saradnja biti nastavljena i u budućnosti", kažu iz Udruženja Međunarodni forum solidarnost – Emmaus.

Slične videopriloge podrške projektu ranijih godina radili su i Vedad Ibišević i Emir Spahić, a većini je poznato da je Muhamed Bešić stalna podrška projektu i istovremeno i zvanični ambasador Udruženja Međunarodni forum solidarnosti – Emmaus.

Dejanove riječi podrške će biti veliki motiv igračima koji će ove godine predstavljati BiH na prvenstvu u Amsterdamu, a oni su: Kenan Kikić, Fazil Hota, Sedin Ibrahimović, Boris Sedić, Amir Palislamović, Ramo Ramić, Dževdet Musić i Mirsad Mehidić.
 
Svečano otvorenje i prva utakmica naše reprezentacije su na programu u subotu, a naši momci prvu utakmicu u grupi C igraju protiv Mađarske sa početkom u 12:05 sati.  

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: