Susret u četvrtak
52

Defanzivac Želje uoči meča protiv Maccabija: Vrijeme je teško, trebat će nam sreće

K. H.
Defanzivac Željezničara Luka Miletić kaže da se Plavi mogu nadati prolasku u 2. pretkolo Evropske lige u meču protiv Maccabi Haife ukoliko odigraju najbolju utakmicu ove sezone, a da pri tome moraju imati i sreće.

Željezničar je, jasno, u podređenom polažaju u susretu koji se igra u četvrtak, a prema riječima defanzivca Plavih Luke Miletića, lider Premijer lige BiH uz malo sreće može proći u narednu fazu.

"Došli smo posebno motivisani, a poseban motiv za evrospku utakmicu realno ne treba. Nadamo se našoj vrhunskoj utakmici, mi moramo odigrati našu najbolju, a oni nešto lošiju utakmicu. Ne krijemo i nije strano da su oni favoriti, ali uz sreću, malo više sreće, mislimo da možemo proći ovo gostovanje", rekao je defanzivac Željezničara i nastavio:


"Teško je, jučer kad smo izašli iz aviona bilo je sparno. Vrijeme je teško, ali se nadamo da ćemo se uz današnji trening što bolje adaptirati i odigrati što bolju utakmicu", kaže Miletić.

Utakmica između Maccabi Haife i Željezničara igra se u četvrtak s početkom u 19:00 sati uz direktan prijenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV.