Nogomet
0

VIDEO / David Luiz nasmijavao Lamparda tokom TV-intervjua

Totalsport
Smiješan videosnimak, iako nažalost slabe tonske kvalitete, pojavio se na internetu. Pred mikrofon reportera klupske Chelseajeve TV-postaje stala su trojica prvotimaca tima sa Stamford Bridgea.

U pitanju su Frank Lampard, Fernando Torres i 24-godišnji brazilski stoper David Luiz koji se Chelseaju, poput Torresa, pridružio Chelseaju ovoga januara.

Reporter je u intervjuu dužem od tri minute pitanja postavljao samo Lampardu i Torresu. Vjerojatno je bio upoznat s činjenicom da Luiz ne zna niti ''beknuti'' engleski, jedino je pitanje zbog čega ga je uopće i doveo pred kamere.

Bilo kako bilo, Luiz je tokom intervjua pokazao smiješnu stranu svoje osobnosti, jer je većim dijelom potvrdno klimao glavom na rečenice koje su izgovarali njegovi suigrači, makar se, s obzirom na njegovo (ne)poznavanje engleskog jezika, može pretpostaviti da veliku većinu toga nije niti razumio. Iako je Lampard u ozbiljnim tonovima lamentirao o nogometnim temama, Brazilac mu se u dva navrata unio u lice, nastojeći ga, očito, nasmijati.

Na kraju intervjua se reporter ipak odvaži nešto upitati i Luiza...

*Možemo li osvojiti prvenstvo?

"Idemo Chelsea", izgovorio je na engleskom Luiz, nasmijao se, zagrlio svoje saigrače i tako označio kraj intervjua.