Sudbonosni trenutak
39

David Beckham više od 20 godina čuva Victorijinu kartu za voz zbog onog što je pisalo na njoj

H. H.
Victoria i David Beckham (Foto: EPA-EFE)
Victoria i David Beckham (Foto: EPA-EFE)
Legendarni engleski nogometaš David Beckham (48 ) ispričao je kako je upoznao suprugu Victoriju (49), s kojom je u braku više od 20 godina.

Bivši as otkrio je da je Victoriju upoznao na utakmici Manchester Uniteda i priznao da je jedva smogao hrabrosti da traži njen broj telefona.

Na kraju je Victorija ostavila svoj broj telefona na karti za voz, koju David Beckham i danas čuva.

"Dvadeset godina... Nevjerovatno, u julu punimo 21 godinu. Upoznao sam je... Došla je da gleda utakmicu koju smo igrali u Londonu- Znao sam za Spice Girls, naravno, bili su vrlo popularan bend u to vrijeme. Ja sam, s druge strane, samo učvršćivao svoju poziciju u Manchester Unitedu. Svi su znali omiljene Spice Girls. Tada smo se prvi put sreli.

Tada nisam stigao razgovarati s njom, ali ona je došla u Manchester sljedeće sedmice na još jednu utakmicu.

Popili smo nekoliko pića, pa sam pomislio 'Zašto ne?'. Pokušao sam dobiti njen broj telefona. Razgovarali smo oko sat vremena. Došla je vozom i ostavila broj telefona na karti za voz, koju još uvijek čuvam. Dvadeset godina i četvoro djece", rekao je Beckham u emisiji "The Tonight Show".

Davida je voditelj emisije Jimmy Falon pitao da li mu je Victorija "favorit iz Spice Girls", a bivši reprezentativac Engleske odmah je dao odgovor, sa osmijehom na licu:

"Očigledno mi je bila favorit, bilo bi malo neugodno da nije moja omiljena od Spice Girls", izjavio je Beckham.