The Sun
0

David Beckham se povlači?

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Britanci žele Beckhama vidjeti kako u rukama drži nagradu osvojenu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi, piše britanski The Sun, te donosi ekskluzivnu vijest kako se planetarno popularna nogometna zvijezda nakon toga planira povući iz aktivnog igranja.

Navodno će Svjetsko prvenstvo biti njegova posljednja destinacija za aktivno igranje jer se on želi povući i skrasiti u Velikoj Britaniji sa suprugom Victoriom i njihovom trojicom sinova

Blizak porodični prijatelj je izjavio kako bi Svjetski kup mogao biti 'Davidova posljednja pjesma', i da on to želi odraditi više od svega i vratiti se sa nagradom.

'On je to odlučio. On će sve uraditi za svoju zemlju na svjetskoj sceni ovaj posljednji put a onda želi da bude tata'.

David Beckham je trenutno na posudbi u AC Milanu iz LA Galaxya, gdje mu je preostalo 18 mjeseci od petogodišnjeg ugovora.

Navodno je svojoj suprugi uputio emocionalne telefonske pozive iz Italije i rekao joj da je smrt njegovog djeda učinila to da shvati važnost porodice i da njih dvoje pripadaju Engleskoj.

Svakog dana on Victoriji šalje cvijeće i ljubavne poruke, navodi the Sun.

No, Beckhamov glasnogovrnik je rekao da nikakva odluka još uvijek nije donijeta.

David Beckham će igrajući na Svjetskom kupu u Južnoj Africi, po četvrti put biti dijelom najveće svjetske nogometne smotre.