Moguća posudba
0

David Beckham preskup za Milan?

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Čini se da David Beckham ipak nije toliko blizu novoj posudbi u Milan, kao što je to izgledalo posljednjih dana. Razlog je, kako to često biva, novac.

Engleski nogometaš je drugu polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Milanu, a istu je namjeru imao i ove sezone.

Budući da mu je engleski selektor Fabio Capello poručio kako mora igrati u Europi ako želi na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku, Beckham je ponovno htio među "rossonere", a cijeli posao je počeo požurivati i njegov klub Los Angeles Galaxy koji želi da se njegova zvijezda u potpunosti koncentrira na doigravanje u američkoj MLS ligi.

No prema pisanju News of the Worlda, kalifornijski klub traži 85.000 eura sedmično za posudbu Beckhama, a Milan je spreman ići maksimalno do 50.000 eura. Beckham se prošle sezone sam odrekao dijela novca kako bi mogao zaigrati za talijanski klub, ali engleski mediji pišu kako nije vjerojatno da će jednako postupiti i ovaj put.

Naime, velik je broj europskih klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima, tako da nekadašnji veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida odlazak na San Siro više ne smatra jedinom kvalitetnom opcijom.