MLS liga
0

David Beckham će u finalu igrati pod injekcijom

Totalsport
David Beckham (34) odlučan je u namjeri da zaigra u nedjeljnom finalu američke MLS lige i pokuša pomoći svom Los Angeles Galaxyju u lovu na trofej. Neće ga spriječiti ni povreda desnog članka.

Engleski nogometaš izjavio je u petak kako će uoči nedjeljne utakmice protiv Real Salt Lakea primiti injekciju koja bi mu trebala smanjiti bol u povrijeđenom članku desne noge.

Dodao je da ga ni ozbiljnost povrede, ni umjetna trava na stadionu u Seattleu neće zaustaviti da krene u borbu za svoj prvi trofej otkad se pridružio kalifornijskoj momčadi. Bivši veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida vjeruje kako će već nakon pet ili deset minuta utakmice bol u potpunosti nestati.

Ranije tokom dana Beckham je potvrdio kako će se nakon Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici sljedeće godine sigurno vratiti u Galaxy i kako nema namjeru ostati u Milanu u kojem će biti na posudbi u prvoj polovici 2010.

U nedjelju će LA Galaxy u Seattleu loviti svoj treći naslov MLS prvaka i prvi nakon 2005. godine u utakmici protiv Real Salt Lakea.