Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, prestade i Uzeirov mali.
Ko je ovaj
Sretno kapetane,hvala za sve
Sritno kapetane i hvala za srce na terenu i izvan...
Ljudina, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije (bivši),želiim mu puno uspjeha u trenerskom poslu.
Šteta što nije igrao za Bosnu. Ušao je u legendu onom utakmicom kad mu je stari umro dan-dva prije pa se rasplakao dolje svirala himna.
@NigdjeNaSvijetu Čovjek otišao samo na dženazu svom ocu i odma se vratio isti dan u Francusku , da pomogne reprezentaciji na evropskom prvenstvu , dokaz i razlika u hiljadama svijetlosnim godinama u mentalitetu i ponasanju izmedju nas i Hrvata , naše panjeve od Kokošinjca pa nadalje moraš moliti , onaj nema dokumenata , ovaj bolestan , onom se krava otelila i vazda neki izgovori.
Budući ambasador hrvatske u Ukrajini
Srna je legenda, realno
Mogao si barem polusezonu odigrati za Hajduk, nije lijepo od tebe.
@b1ackfie1der, ma što izmišljaš mamu ti ebem tursku?