Nogomet
1

Dani Alves: Od dolaska Neymara najviše bi profitirao Messi

Totalsport
Dani Alves
Dani Alves
Sjajni desni bek katalonskog nogometnog diva Barcelone, Dani Alves, nada se da će se njegov sunarodnjak Neymar odlučiti na dolazak u "blaugranu", jer smatra da bi to ekipi dalo jednu dodatnu dimenziju u napadu.

Najbolji mladi nogometaš svijeta, Neymar (21), trenutno je najbliže prelasku u Barcelonu, te se oko tog transfera već vode uznapredovani razgovori između klubova (Barcelone i Santosa). Potonji, u srijedu, nije bio uspješan jer je Santos odbio 20 miliona eura koliko je katalonski klub ponudio.

No, Dani Alves se svejedno nada da će u konačnici Barcelona uspjeti u naumu dovođenja Neymara predstojećeg ljeta.

"Bilo bi to veliko olakšanje kada bi Neymar potpisao, jer bi to najviše pomoglo Lionelu Messiju. Kada se dva kvalitetna igrača nađu na terenu oni nemaju problema u razumijevanju. Obojica mogu igrati na nekoliko pozicija, a lično znam da je Neymar jednako skroman kao i Messi tako da ne bi bilo nikakvih problema", rekao je Brazilac, te nastavio;

"Ekipa bi u napadu bila puno opasnija, jer suparnici ne bi znali s koje im strane prijeti veća opasnost. Dovođenje Neymara bio bi pun pogodak", zaključuje.