Organizovao zabavu
93

Dani Alves dan poslije izlaska iz zatvora ludovao do ranih jutarnjih sati

N. M.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Proslavljeni brazilski nogometaš Dani Alves u ponedjeljak je napustio zatvor u Barceloni, nakon što je platio kauciju u iznosu od milion eura.
Odmah se Alves zaputio u svoju rezidenciju u Esplugas Llobregat (opština koja se nalazi na granici sa Barcelonom) u luksuznom kvartu Ciudad Diagonal.
Kako su danas javili španski medji, Alves je samo dan nakon izlaska iz zatvora u svom domu organizovao veliku zabavu, na kojoj je sa prijateljima i porodicom ludovao do ranih jutarnjih sati.

Navodno je tulum okončan u 5 sati ujutro, a Alves ga je organizovao kako bi proslavio rođendan svog oca Domingosa Alvesa Da Silve.

Daniel Alves se inače mora pojaviti svakog petka na sudu u Barceloni i odazvati se na "sve zakonske pozive" do svog novog suđenja, čiji datum se još ne zna.

Podsjećamo, sud u Španiji je Daniju Alvesu u februaru izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od četiri i po godine zbog seksualnog napada u Barceloni 30. decembra 2022. godine.

Prije izlaska iz zatvora, Alves je morao predati svoj brazilski, kao i španski pasoš kako bi vlasti u Španiji bile sigurne da neće pobjeći u Brazil.