Predsjednik Stokea
0

"Da, želimo Van Nistelrooyja"

Totalsport
Ruud Van Nistelrooy
Ruud Van Nistelrooy
Iz engleskog Premierligaša Stoke Cityja potvrdili su interes za dovođenjem holandskog napadača Real Madrida Ruuda van Nistelrooyja, no odmah potom u sumnju doveli realizaciju tog transfera.

Iskusni 33-godišnji napadač slabo je korišten u dresu "kraljevskoga kluba" i znano je da želi otići kako bi povećao svoje izglede za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo koje sredinom juna počinje u Južnoafričkoj Republici. Posljednjih se dana Van Nistelrooy spominjao u kontekstu odlaska na Anfield i osnaživanja Liverpoolove ekipe, međutim, sljedeće odredište karijere napadača koji ugovor s Realom ima do kraja aktualne sezone još je uvijek nepoznato.

Predsjednik Stokea Peter Coates svojski se trudi omogućiti Van Nistelrooyju povratak u Premiership u kojem je igrao od 2001. do 2006. za Manchester United nakon čega je preselio u Real, naravno iz čisto "sebičnih" razloga ojačavanja svoje momčadi.

"Nisam siguran koliko je realno očekivati da nam dođe, međutim, vidjet ćemo kako će se sve rasplesti. Njemu su potrebne utakmice želi li na SP, no još smo predaleko da ustvrdimo koliko smo blizu realizacije tog posla", veli Coates.