Wayne Rooney
0

"Da smo bili kompletni, pobijedili bi Ukrajince"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Napadač engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney nahvalio je trud reprezentativnih saigrača u utakmici protiv Ukrajine i ustvrdio da bi oni izborili pobjedu da su utakmicu odigrali kompletni.

Udarna igla Manchester Uniteda tvrdi da su “tri lava” pokazali zajedništvo u igri nakon isključenja vratara Roberta Greena, te se zdušno borili za dobar rezultat u Dnjipropetrovsku, gdje su Ukrajinci pobjedom 1-0 sveli šanse Hrvatske za odlazak na Svjetsko prvenstvo na minimum.

  • Mislim da ne postoji mnogo ekipa koje bi se s desetoricom toliko borile da dođu do dobrog rezultata uprkos činjenici da su se već kvalificirali na SP. Mislim da se zbog toga cijeloj ekipi treba odati priznanje - veli Rooney.

  • Da smo bili kompletni pobijedili bismo u tom ogledu. S igračem manje to nam je bilo otežano. Mislim da smo se dobro branili u prvom poluvremenu, međutim, nespretno smo primili pogodak. U nastavku smo imali nekoliko dobrih prilika za izjednačenje, no teško je do njega doći s desetoricom. Selektor Fabio Capello dobro nas je uputio šta nam je činiti, a mi smo pokušali dati sve od sebe. Nismo bili toliko loši kao što rezultat sugeriše - zaključio je.