David Beckham
0

"Da mi je bar malo Lennonove brzine"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Slavni engleski nogometni reprezentativac David Beckham odao je veliko priznanje svom saigraču i konkurentu za mjesto u sastavu Aaronu Lennonu.

Sjajna predstava 22-godišnjeg Tottenhamovog krilnog igrača Aarona Lennona u velikoj pobjedi ''Gordog albiona'' 5-1 protiv Hrvatske impresionirala je mnoge, pa je Lennon bio službeno i proglašen za igrača utakmice, iako nije bio strijelac. Oduševljen njegovom partijom bio je i Beckham...

  • Kako je samo Lennon brz! Šta bih ja dao da imam mali dio te njegove brzine Znate, samo jedan mali djelić – komentarisao je uz osmijeh Beckham.

  • Lennon je izniman igrač. Za našu reprezentaciju je uvijek dobro igrao. Pruža dobre predstave i u svom klubu Tottenhamu, a bio je stvarno dobar i na treninzima u proteklih desetak dana. Doista je zaslužio svoju priliku. Zaslužio i iskoristio, što mi je jako drago jer Aaron nije samo sjajan momak, već i odličan igrač – dodao je Beckham.

Dakako, i on se uklopio u euforiju koja je zavladala na Otoku nakon što je Engleska deklasirala Hrvatsku.

  • Kvalifikovali smo se na Svjetsko prvenstvo, dobili osam utakmica u osam nastupa i odigrali veličanstveno na Wembleyju protiv Hrvatske. Milim da se ne može puno naših utakmica usporediti s partijom koju smo pružili 2001. u Münchenu protiv Njemačke, ali ovo je bilo blizu toga – smatra Beckham, aludirajući na pobjedu ''Tri lava'' također s 5-1 protiv Njemačke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2002. godine.