Bez dlake na jeziku
0

Cvetković: Šipovac je navijačima platio da naprave nerede

Sarajevo-x.com
Cvetković otvorio dušu (Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com)
Cvetković otvorio dušu (Foto: G. Kec/Sarajevo-x.com)
Bivši trener banjalučkog Borca Zvjezdan Cvetković organizovao je danas konferenciju za medije na kojoj je optužio direktora kluba Radmila Šipovca za organizovanje nereda na utakmici sa Željom, potkupljivanje sudija i tjeranje iz kluba.

Cvetković je bez dlake na jeziku iznio teške optužbe na račun direktora Šipovca.

"Šipovac je dao pare navijačima da naprave nerede na utakmici protiv Željezničara. On je notorni alkoholičar koji gleda samo svoj interes, a ne interes kluba", rekao je Cvetković.

On je rekao da je Šipovac bio protiv dovođenja Seada Bučana, rekavši "da ne može dovesti baliju u klub".

Cvetković nije stao na tome pa je Šipovca optužio i za potkupljivanje sudije na utakmici sa Zvijezdom u Gradačcu.

"Sreo sam ga slučajno na Vlašiću i pitao gdje ide. Rekao je da je krenuo srediti sudiju u Gradačcu. Imao je pet hiljada maraka da sredi pošteno suđenje. Sudija nas je uništio pa se pitam da li je novac uzeo sebi ili je platio sudiju da svira protiv nas kako bi me otjerao", rekao je Cvetković.

Cvetković kaže da je Šipovac išao toliko daleko da mu je želio dovesti policiju na trening da ga deportuje, jer nije imao radnu dozvolu.

Nakon žestokih optužbi na njegov račun, oglasio se i direktor Borca Šipovac, koji je najavio sudsku tužbu protiv Cvetkovića.

"Vidjećemo se na sudu. Morat će dokazati sve ijednu laž koju je rekao", izjavio je Šipovac.

On je rekao da se Cvetković ovako krije iza loših rezultata. Direktor Borca je izjavio kako ga je najviše od svega zaboljela izjava da nije htio dovest Bučana, jer je "balija".