Novi skandal u Srbiji
55

Čukarički smijenio Sašu Ilića zbog nevjerovatne izjave nakon meča sa "svojim" Partizanom

H. H.
Saša Ilić (Foto: Kurir)
Saša Ilić (Foto: Kurir)
Fudbalski klub Čukarički smijenio je Sašu Ilića s mjesta trenera nakon utakmice protiv Partizana, a razlog je izjava legendarnog igrača Partizana koji je kazao da je njegov bivši klub oštećen.

Utakmica je završena neriješeno 0:0, te je Crvena zvezda na tabeli prestigla Partizan i sada ima dva boda više.

Ipak, dosta se pričalo o suđenju, jer su se gosti žalili za nedosuđeni crveni karton defanzivcu Čukaričkog Branku Kovačeviću, koji je u šestom minutu oborio Ricarda. Meč je sudio Novak Simović.

Ilić je nakon meča izjavio da je Partizan bio mnogo bolji i da njegovi izabranici nisu zaslužili remi, te da je njegov tim morao dobiti crveni karton, zbog čega je na kraju dobio otkaz.

"Partizan je bio mnogo bolji od Čukaričkog, naročito u prvom poluvremenu, imali smo sreće da smo otišli na pauzu sa 0:0. U drugom smo imali malu reakciju, ali Partizan na kraju nezasluženo nije pobijedio. Danas smo bili ispod svog nivoa, Partizan je diktirao utakmicu i zaslužio je da pobijedi, mi smo bili ispod svakog nivoa. Ja rijetko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom", rekao je Saša Ilić na konferenciji za novinare poslije utakmice na Banovom Brdu.

Čukarički je na tabeli trenutno treći sa 54 boda, a Ilić je bio na klupi tima sa Banovog Brda od augusta prošle godine.