Nakon poraza u Albaniji
69

Čudno ponašanje poljskog selektora na pressici: Majicom brisao nos pa zabacivao glavu

S. G.
Screenshot
Screenshot
Reprezentacija Poljske u posljednje vrijeme igra jako loše, a navijači ove selekcije glavnog krivca za to vide u selektoru Fernandu Santosu čije je ponašanje na sinoćnjoj pressici privuklo dosta pažnje.

Poljaci su jučer doživjeli poraz na gostovanju u Albaniji rezultatom 2:0 čime su sebe doveli u neugodnu poziciju u kvalifikacijama za EURO.

Na press konferenciji nakon meča portugalski stručnjak na klupi Poljske bio je glavna tema tamošnje javnosti zbog njegovog krajnje čudnog ponašanja.

[TWITTER]1700964894382620744[/TWITTER]

Konstantno se hvatao se za glavu, trljao lice pa svako malo zijevao. Na trenutak su mnogi pomislili da će zaspati.

Djelovalo je kao da će "umrijeti" od dosade i da bi u tome trenutku bio bilo gdje, samo ne s novinarima na konferenciji.

Stiče se utisak kako sve čini da bi što prije dobio otkaz i samim tim odštetu od strane Nogometnog saveza Poljske, s obzirom na igru njegovog tima koja ne liči ni našta. Nije isključeno da se to desi čak u skorije vrijeme.

Poljska je nakon pet kola na omjeru od dvije pobjede i tri poraza i trenutno zauzima pretposljednju poziciju svoje grupe sa malim šansama za plasman na Prvenstvo Evrope.