Nogomet
0

Cruyff: Nije istina da pregovaram s Liverpoolom

Totalsport
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Nizozemska nogometna legenda Johan Cruyff u kolumni za De Telegraaf izrazio je čuđenje spominjanjem svog imena u kombinacijama za mjesto sportskog direktora Liverpoola.

Nedugo po odlasku Damiena Comollija s funkcije sportskog direktora kluba s Anfielda mediji su pokrenuli špekulacije kako će tu dužnost preuzeti nekadašnji sjajni nogometaš Ajaxa, Barcelone i nizozemske reprezentacije.

"Čujem da se moje ime spominje u vezi s funkcijom u Liverpoolu. Nije mi jasno otkud dolaze takve informacije jer ja ni s kim iz spomenutog kluba uopće nisam kontaktirao. Ovakva su medijska nagađanja potpuno neozbiljna", napisao je Cruyff.

Dopredsjednik “redsa” Tom Werner proteklog je tjedna izjavio da je zbog neslaganja s igračkom politikom koju je provodio, klub morao napustiti Francuz Damien Comolli, koji je tu dužnost prije dolaska u Liverpool obnašao u londonskim klubovima Tottenhamu i Arsenalu. Najviše mu se u klubu spočitavaju velike financijske investicije u transfere Andyja Carrolla i Stewarta Downinga čiji su nastupi za Liverpool u velikom neskladu s novcem koji je za njih plaćen.