Kup BiH
23

Crnkić i Hodžić složni: Uz podršku sa tribina do pobjede protiv Širokog Brijega

Klix.ba
Nermin Crnkić i Dušan Hodžić
Nermin Crnkić i Dušan Hodžić
U srijedu je na rasporedu prva utakmica finala Kupa BiH u kojoj Sarajevo na Koševu dočekuje ekipu Širokog Brijega, a svoja očekivanja su za zvaničnu internet-stranicu otkrili prvotimci Nermin Crkić i Dušan Hodžić.

Krilni nogometaš Crnkić postigao je gol na posljednjoj utakmici protiv Slobode u kojoj je Sarajevo upisalo pobjedu, a sada se raduje predstojećoj utakmici protiv Širokog Brijega, koja je na rasporedu u srijedu s početkom u 18 sati na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović-Hase.

“Drago mi je što sam uspio postići gol protiv Slobode i što sam dao doprinos u novoj pobjedi našeg kluba. U potpunosti sam fokusiran na utakmice u Bordo dresu i dat ću sve od sebe da pomognem ekipi na predstojećoj utakmici protiv Širokog Brijega. Radujem se prvoj utakmici finala Kupa BiH, vjerujem da imamo snage i kvaliteta da ostvarimo pobjedu. Nadam se da ćemo imati veliku podršku sa tribina.”, izjavio je Nermin Crnkić.

Defanzivac Hodžić je zbog povrede propustio susret protiv Slobode, a tvrdi da za predstojeću utakmicu protiv Širokog Brijega motiva neće manjkati.

“Motivacije za prvu utakmicu finala Kupa BiH neće nedostajati. Svjesni smo važnosti ove utakmice i dati ćemo sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat uoči uzvrata. Ulazimo u finiš sezone i svaka utakmica donosi posebne zahtjeve. Vjerujem da imamo snage da ostvarimo naše ciljeve, a uz podršku navijača sa tribina, bit će dosta lakše”, rekao je Hodžić.