Potpuno uništen Ferrari
0

Cristiano Ronaldo imao saobraćajku

Sarajevo-x.com
Fudbalska zvijezda i igrač Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo jučer je imao saobraćajnu nesreću blizu mančesterskog aerodroma u kojem je potpuno slupao svog luksuznog Ferrarija, piše Guardian.

Poznati fudbaler Cristiano Ronaldo je začudo ostao nepovrijeđen nakon jučerašnje saobraćajne nesreće u jednom tunelu blizu mančesterskog aerodroma.

Ronaldo se u momentu nesreće nalazio na putu na trening, na kojem se nedugo nakon incidenta i pojavio, a prolaznici kažu da je iz smrskanog automobila Ronaldo izašao bez ikakvih ozljeda.

U incidentu nisu učestvovali drugi automobili, a Ronaldo se očito zbog velike brzine zabio u betonski zid s lijeve strane tunela.

Iza njega se u Bentleyu vozio i njegov suigrač, golman Edwin van der Sar, kojeg su novinari također primjetili u Ronaldovom društvu dok je Portugalac davao izjavu policiji na mjestu sudara.

Glasnogovornik Manchester Uniteda kasnije je dao izjavu da Ronaldo nije povrijeđen te da je trening prošao u najboljem redu, a Portugalac je istu večer nastupio u utakmici Carling Cupa gdje je Manchester United izgubio od Derby Countyja s rezultatom 1:0.