Nogomet
0

Cristiano Ronaldo: "Imamo spektakularnu ekipu"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Real Madrid je u ponedjeljak odigrao prvu pripremnu utakmicu uoči nove sezone, u kojoj zbog silnih pojačanja imaju velike obaveze i očekivanja.

U utakmici protiv irskog prvoligaša Shamrock Roversa pred 10.800 gledatelja na rasprodanom Tallaght stadionu u Dublinu, Real je slavio s minimalnih 1-0, a jedini pogodak na utakmici djelo je francuskog reprezentativnog pojačanja pristiglog iz Lyona, Karima Benzeme.

Najviše pažnje je izazvao prvi nastup Cristiana Ronalda, koji je odigrao prvih 45 minuta, ali prema izvještajima nije ostavio upečatljiv dojam.

  • Umoran sam. Tri dana smo stvarno naporno radili i nisam se ni nadao nezaboravnom nastupu. To je sasvim normalno - rekao je okupljenim novinarima nakon utakmice portugalski nogometaš.

  • Osjećao sam se malo iscrpljeno. Ali to je normalno. Ne brinite, nivo mojih igara samo će rasti kako bude prolazilo vrijeme.

Cristiano Ronaldo je dodao i ovo:

  • Igram u spektakularnoj ekipi. Mi igramo nogomet, ova ekipa će biti prekrasna za gledati. No, treba nam, naravno, vremena da pronađemo ritam. Uvjeren sam da Real ima sjajnu ekipu koja će pucati samo na najviše plasmane.