Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moje misljenje je da nije bio penal, u najmanju ruku je sumnjivo i svirati penal u ovakvom trenutku znaci ubiti svu ljepotu sporta i razocarati milione ljudi koji vole fudbal. A sto se tice Buffona, on je gospodin i pravi i iskreni sportista, da je bio cist penal ne bi on onako reagovo, ali, obzirom da je sam vidio dobro situaciju, nije se mogao suzdrzati na nepravednu i nepravilnu odluku...
Iz ugla navijaca Juventusa, to vjerovatno izgleda tako, iz ugla navijaca Reala, sasvim suprotno.
onakvih reagovanja na svim terenima za cisti penal imas kolko hoces al prvo ide zuti pa ako nastavljas dalje onda drugi zuti a on njemu direktan crveni za necist penal! i po mom misljenju uopste penala nije bilo al mislim da iz sudijine perspektive je izgledalo pregrubo zbog naslonjene ruke benatija i ako ga nije gurnuo ali eto svakako nije trebao svirati u onim trenutcima!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Pa da, logično je da će englez braniti drugog engleza. Sjedite vi kod kuće... nije za vas svjetsko prvenstvo sa razlogom.
mi Bosanci cemo da im solimo pamet jer mi inace redovno imamo svog predstavnika i ucetvujemo na velikim smotrama
@Breaking Bad mi smo zato lijepi i misicavi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Buffon seljacina obicna. Ronaldo najjaci igrac svih vremena, dokazao je to po ko zna koji put.
Uvijek će kolega stati u odbranu kolegi, još ako su iz iste države.... Tako da ovo mišljenje nije relevantno.
Ajd ne seri boga ti
Znaci penal ko suza. Startuje s ledja rukama, nogama i tjelom a loptu nije ni dotakao. Da je bila 55 minuta niko se ne bi bunio. Najpostenije bi bili produzetci ali ni ovakav rezultat nakon penala nije nikakva kradja jer je igrac bio u cistoj sansi.
Bosanci navikli na pljuvanje jedva docekali povod da mogu nesto i nekoga pljuvati i bjesniti na njega. Horska kuknjava i jadikovanje jedini nacin da malo ispucaju frustracije koje imaju
Nek mi neko objasni kako nije penal kad igraca na 2 m od gola oboris bez da dohvatis loptu i to s ledja. Jedno je mrziti Real, a drugo je biti slijep ili se praviti glup. Ja i dalje nisam nigdje procitao niti cuo objektivno objasnjenje zasto nije penal. Osim ove price o "unistavanju duse fudbala" i slicno jer je kao svirao u 93. Citajuci logiku mnogih ovdje, u zadnjoj minuti ubij protivnika neces biti kaznjen jer se time ubija fudbal. Kakva glupost!
iz ugla neutralnog nije bio penal a kad je rijec o sudijama iz engleske bili su branjeni i kad su davali tri zuta kartona vjerovatno si znao da vas nece biti na sp zato si i otisao u saudiju stvarno je zalosno da najaca liga svijeta ima tako lose sudije koliko su sudije pod pritiskom zbog veliki ekipa malo je falilo onakav penal na dzeki da ne svira
Belosvetska zavera i Soros zele da uniste talijansku nejac
branis svog engleza al PENALA NIJE BILO!!!!! plus crveni je dao Bufonu jer nije vidio da ga je Costa udario pod rebra a ne điđi. ne seri!!!
Pa cekaj, zasto je onda sudija kriv za iskljucenje, a ne Costa? Costa je za ovo cak zasluzio i zestoku suspenziju.
@bla-bla-profil zasluzuje, al ovaj ovdje govori da je buffon zasluzeno pocrvenio A NIJE!! znaci NIJE PENAL I NIJE CRVENI ZA BUFFONA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast za sudiju.Imao je muda.Colina se i danas smatra najboljim sudijom ikad samo zato sto je imao muda,a i on je cesto donosio pogresne odluke.Kakvu god odluku sudija da donese naci ce se seratori koji ce to pripisati stimanju,kladionica,faviriziranju UEFE itd.
Normalno da ce branit kolegu pa jos i Englez, a koliko su strucni obojica govori podatak da nijedan od njih ne ide na svjetsko.
Englez brani Engleza! To ne pije vodu.
svi su oni masoni
a šta mislite da li bi zabio go da onog seljobera nije bilo da skače po leđima? hajmo iskreno i realno. prima je na 6 metara, bufon na liniji, je li makar imao 1 % šansi da zabije goa? realno.
Sve famozne sudijske odluke u LP donesene u posljednjoj deceniji a o kojima se jos polemise vezane su u 95% slucajeva za utakmice u kojima su nastupali ili Barsa ili Real...i logicno niti jedna odluka nije donesena na stetu niti Barse niti Reala...kazu greska sudije, pa i ne bas!
da ga je sudijo na pola utakmice pa ni pola jada ali 10 sekindi do kraja mi je malo smjesno