Nogomet
0

City odbio Corinthiansovu ponudu za Teveza

Totalsport
Carlos Tevez (Foto: AFP)
Carlos Tevez (Foto: AFP)
Manchester City i službeno je odbio ponudu brazilskog Corinthiansa za kupnjom njihovog kapitena i ponajboljeg nogometaša Carlosa Teveza tešku 35 miliona funti, pišu otočki mediji.

Tevez želi otići Eastlandsa kako bi bio bliže djeci u rodnoj zemlji. To bi mu nedvojbeno omogućio prelazak u Corinthians u kojem je igrao samo jednu punu sezonu, ali mu je i to bilo dovoljno da bude proglašen najboljim igračem lige, međutim svota novca koju je Corinthians ponudio nije bila dovoljna da čelnici Cityja prihvate transfer budući oni traže 15 miliona više, navodi Telegraph.

Inače, Tevezov agent Kia Joorabchian potvrdio je ranije da je Corinthians poslao i službenu ponudu, što bi argentinskog napadača učinilo najskupljim nogometašem Južne Amerike ikad, no, barem zasad, do transfera neće doći.

Engleski mediji nagađaju da bi za Tevezom mogao posegnuti Realov trener Jose Mourinho koji je sugerirao da je njegovoj ekipi potreban još jedan napadač, a omaleni Argentinac preferirao bi transfer u zemlju sa španskim govornim područjem ne ostvari li mu se željeni transfer u Južnu Ameriku.