Odlazak u penziju
0

Ćiro Blažević završava trenersku karijeru: Ovo je moj kraj

Klix.ba
Donedavno trener Zagreba i nekadašnji selektor reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević za hrvatske medije je izjavio da završava trenersku karijeru.

U razgovoru za Sportske novosti je izjavio da se neće vratiti u Zagreb, iako su mediji spominjali takvu mogućnost.

"Odgovorno tvrdim da nisam niti ću se vratiti u NK Zagreb. Neke moje izjave vjerojatno su pogrešno shvaćene, ali razočaran napuštam Zagrebello. U Zagrebu sam bio sjajno prihvaćen, imao odličan odnos s predsjednikom kluba, ali neki se dogovori nisu ispoštovali. Preko toga ne mogu i neću preći", rekao je Ćiro Blažević.

Ogorčeni Blažević je rekao da je ovo njegov kraj.

"Nažalost, ovo je moj kraj. Sada ću zaključiti svoju trenersku karijeru. A znam da nikada nisam bio bolji trener nego što sam danas. Siguran sam u to", rekao je Blažević.

Iskusni Blažević žali za ovakvim raspletom, a neke stvari zamjera i sam sebi.

"Nespretno sam reagirao predstavljajući se kakvim nisam. Nije sve u novcu, već u datoj riječi, obećanju, dogovoru... Preiskusan sam da bi me neko danas zeznuo kao nekog klinca. Ponavljam, ja sam cijeli dogovor ispoštovao sa svoje strane. Bio sam pomalo nespretan u nekim izjavama, ali u ovoj priči nisam ja negativac", rekao je Blažević.

Blažević, inače rođeni Travničanin, bio je selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine od 10. jula 2008. do 11. decembra 2009. godine.