'Računamo na navijače'
0

Ćirini 'zmajevi' stigli u Sarajevo

Sarajevo-x.com
Foto: Fotoservis
Bh. reprezentativci sletjeli su danas u 17.30 sati na sarajevski aerodrom gdje ih je dočekalo blizu 200 navijača. Izabranici selektora Blaževića poraženi su sinoć od selekcije Portugala minimalnim rezultatom od 1:0, no kako su istakli po povratku sada sve nade polažu u revanš na Bilinom polju koji će se odigrati u srijedu 18. novembra.

Iako je reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena od selekcije Portugala u prvoj utakmici baraža odigranoj u subotu u Lisabonu, brojni navijači dočekali su naše igrače na Sarajevskom aerodromu čestitajući im na dobro odigranoj utakmici, te želeći im mnogo više sreće u revanš utakmici koja je na rasporedu u srijedu u Zenici.

Selektor Miroslav Ćiro Blažević je nakon utakmice u Lisabonu izjavio da je zadovoljan rezultatom, no ipak nesretan zbog žutih kartona Spahića, Rahimića i Muratovića.

Ipak, selektor bh. reprezentativaca je i pored svega veoma optimističan, te tvrdi kako će u Zenici Portugalcima prirediti pravo iznenađenje.

"U srijedu ćemo dati sve od sebe kako bismo obradovali naš narod", kazao je Ćiro u izjavi za BHT, dodajući kako računa na bh. navijače na utakmici u Zenici.