Nogomet
0

Chelsea sprema novu ponudu za Luku Modrića

FENA
Luka Modrić
Luka Modrić
Nastavlja se neizvjesnost oko sudbine hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića. Vodstvo Chelsea navodno sprema novu ponudu u iznosu od 40 miliona eura, ali iz Tottenhama i dalje poručuju kako Luka nije na prodaju.

"Svi žele Modrića. Pitajte samo Alexa Fergusona šta misli o njemu ili Roberta Mancijina. On bi bez problema mogao igrati i u Barceloni," kazao je menadžer Spursa Harry Redknapp, te dodao: "Iskreno, žao mi je Luke. On je sjajan dečko, ali molim ga za strpljenje".

Redknapp je svjestan kako 'Bluesi' nude Modriću tri puta veću platu, ali i priliku igranja u Ligi prvaka. No, menadžer Spursa smatra kako hrvatski veznjak svoje ambicije može ostvariti i na White Hart Laneu.

"Luka se želi boriti za naslov prvaka, želi igrati za trofeje. Sve ćemo učiniti kako bi osnažili ekipu i tako svima pokazali da su naše ambicije velike. Luka samo želi znati da ćemo biti u borbi za trofeje," zaključio je Redknapp.

Prema pisanju engleskih medija na Redknappovoj listi želja su napadač Manchester Cityja Emmanuel Adebayor, te napadač Villarreala Giuseppe Rossi.