Nogomet
0

Chelsea neće kazniti Ashleya Colea

Totalsport
U utorak će Stamford Bridge biti poprište velikog derbija engleskog Premiershipa, budući da će utakmicu odigrati trenutno petoplasirani Chelsea i najbolja ekipa na Otoku u ovom momentu - Manchester United.

Prije te utakmice je londonski klub potresla nova afera u kojoj je glavnu ulogu imao njihov standardni igrač prve ekipe Ashley Cole. Naime, neodgovorni je nogometaš na trening prošle nedjelje ponio 22-inčnu zračnu pušku, najmoćnije vatreno oružje za koje u Velikoj Britaniji nije potrebna dozvola. Prema izvještaju News of the Worlda, Cole (30) je puškom zabavljao sve okupljene u svlačionici aktuelnog prvaka, a onda je u jednom trenutku oružje opalilo, a metak je pogodio 21-godišnjeg Toma Cowana, studenta sportskih nauka koji se nalazi na praksi u Chelseaju.

Cowan je stajao oko metar i pol udaljen od Colea, a metak ga je pogodio u bok. Mladiću je potekla i krv koju su zaustavili klupski liječnici, ali nije zatražio bolničku njegu.

Policija, kao i sam nogometni klub, pokrenuli su istragu u ovom slučaju, no Cole će sigurno u utorak navečer istrčati u timu:

"Cole će sigurno igrati. Taj događaj mu ne služi na čast, ali ispričao se i obećao da neće ponavljati slične stvari. Klub se bavi tim slučajem, ali u ovom momentu je Ashley spreman za igru, nije kažnjen i naravno da ću ga postaviti u ekipu", rekao je trener Carlo Ancelotti.