Fabregasov otac
0

"Cesc želi što prije u Barcelonu"

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Cesc Fabregas (23) želi ostvariti transfer u Barcelonu "što je prije moguće", tvrdi otac i agent kapitena Arsenalove nogometne ekipe.

"Arsenal mora poštivati želje igrača. Pregovori na relaciji klubova trajat će dugo, ne mislim da će se sve odmah dogovoriti. Predviđam nekoliko sastanaka između čelnika budući da se radi o komplikovanoj stvari", kaže Francesc Fabregas.

Podsjetimo da se španski nogometni reprezentativci u posljednje vrijeme dovodi u kontekst prelaska u Barcelonu, klub koji je napustio kada mu je bilo 16 godina.

"Mišljenja sam da ga se Arsenal ne želi odreći, no na kraju će popustiti i dozvoliti mu odlazak. Cesc želi da do transfera dođe što je prije moguće" dodaje otac Fabregasa ističući kako je njegovom sinu najvažnije u miru se koncentrisati na Svjetsko prvenstvo.

Joan Oliver, generalni direktor Barcelonine tima, u ponedjeljak je izjavio da kontakti između njih i Arsenala postoje, no i da još nije došlo do službene ponude.

"Istina je da je igrač istaknuo želju za dolaskom kod nas i to ako je moguće već u ljeto. Kontaktirali smo Arsenal i upoznali ih s našim planovima. To je za sada to", veli Oliver.