Bez trofeja
0

Cesc Fabregas sve frustriraniji u Arsenalu

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sve je vjerojatnije da će proći još jedna sezona u kojoj nogometaši Arsenala neće uzeti ni jedan naslov. Tri mogućnosti su im već pobjegle, a kao zadnja je ostala domaći Premiership.

No, niti u domaćem prvenstvu ne stoje dobro jer im prvoplasirani Manchester United bježi za šest bodova, prije no što je Fergusonova ekipa odigrala meč kod Newcastlea u utorak (Arsenal gostuje kod Tottenhama dan kasnije). Podsjetimo da je Arsenal u Ligi prvaka ispao od Barcelone, u FA Cupu od Manchester Uniteda, te u Carling cupu od Birminghama.

Cesc Fabregas, 23-godišnji španski nogometaš, godinama je vođa mlade Arsenalove ekipe, no u posljednje vrijeme se sve češće spominje njegov povratak u Barcelonu, gdje je igrao u mlađim kategorijama, ali nikada nije potpisao profesionalni ugovor.

Da je i njemu "dosta Arsenala" možda se može zaključiti po nekim riječima koje je Španac rekao za Don Balon.

"Dugo se ovdje u Arsenalu govori da ne osvajamo, ali igramo lijepo. I ta rečenica je stvarno tačna. Mi možemo uživati u igri, mislim da stvarno igramo lijep i atraktivan nogomet, no nakon nekog vremena se pitaš pa zašto ne osvajamo ništa", rekao je Fabregas i dodao:

"U Arsenalu stvarno imaš sve što treba jednom nogometašu. Sve je savršeno osim jedne činjenice, a to je da nas titule zaobilaze. Nakon nekog vremena to je postao pritisak, ali i neispunjena želja".

Novinar je pitao za Barcelonu, no Fabregas je oko toga ostao "zakopčan do grla".