Insistirao predsjednik
74

Čelikovi čelnici odlučili počastiti navijače u znak izvinjenja

N. K.
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Nogometni klub Čelik odlučio je da ulaz na predstojeću utakmicu Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Zvijezde 09 bude besplatan.
"NK Čelik Zenica je na insistiranje predsjednika kluba Aydina Olguna odlučio da ulaz na utakmicu između Čelika i Zvijezde 09 bude besplatan za sve posjetitelje, simpatizere i navijače. Na ovaj potez odlučili smo se kako bi se izvinili navijačima za neugodnosti u proteklih dana te omogućili igračima što veću podršku u jednom veoma bitnom momentu za klub, ali i važnosti utakmice protiv ekipe iz Etno sela Stanišić", stoji u zvaničnom saopštenju kluba iz Zenice.

Iz Čelika se nadaju kako će u subotu ponovo poslati lijepu sliku sa stadiona Bilino polje.

"Nakon svih dešavanja koja su se desila, nadam se da ćemo u subotu ponovo poslati lijepu sliku sa Bilinog polja te da će naš klub uz veliku podršku navijača ostvariti pobjedu", poručili su.

Podsjetimo, Čelik zbog neisplaćenih dugova nije mogao igrati utakmicu prošlog kola protiv Željezničara pa je susret registrovan rezultatom 3:0 za Plave.

Čelnici kluba su u međuvremenu izmirili svoje obaveze pa će u subotu s početkom od 13:30 sati odmjeriti snage sa Zvijezdom 09.