Nogomet
0

Čech: Ne namjeravam grijati klupu

Totalsport
Petr Čech (Foto: EPA)
Petr Čech (Foto: EPA)
Chelseajev golman Petr Čech tvrdi da mu nije namjera grijati klupu ekipe sa Stamford Bridgea u nadolazećoj sezoni engleskog nogometnog prvenstva...

Češki reprezentativac Chelseajeva je "jedinica" od dolaska u klub iz Rennesa 2004., ali mu je mjesto u ekipi sada poprilično uzdrmano po povratku Thibauta Courtoisa u klub s posudbe iz madridskog Atletica u kojem je proveo tri posljednje uspješne sezone.

Menadžer ekipe Jose Mourinho već je najavio da nema namjere prodati ijednoga od njih bez obzira na nezadovoljstvo koje bi se moglo pojaviti kod onoga koji padne u drugi plan. Čech sada poručuje da klupu neće grijati.

"Ne želim sjediti na klupi, zato se i trudim maksimalno za svoje mjesto u sastavu. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Znate da uvijek dajem sve od sebe, a to je i jedino što mogu, činiti sve da budem što spremniji za početak sezone. Jose Mourinho je taj koji donosi odluku o tome kako će ekipa izgledati za prvu, drugu, treću ili koju već utakmicu. Na nama je da se nametnemo, a tu niti ja ne predstavljam razliku pa se trudim da izabere mene", veli 32-godišnji golman.