Nogomet
0

Cavani: Vidjet ćemo hoću li ostati u PSG-u nakon ove sezone

Totalsport
Edinson Cavani (Foto: AFP)
Edinson Cavani (Foto: AFP)
Urugvajski napadač PSG-a Edinson Cavani otvorio je vrata odlaska iz francuskog prvaka na ljeto, iako je s njim prošlog ljeta sklopio petogodišnji ugovor.

Vjeruje se da je Cavanijev transfer iz Napolija u PSG bio vrijedan oko 64 miliona eura. Iako je Urugvajac postigao za pariski klub 18 golova ove sezone, njegova se epizoda u istom zasad na neki način tretira kao razočaravajuća. Imao je problema s povredama, a i često je igrao van svoje omiljene pozicije centralnog napadača.

Engleski mediji nagađaju kako Cavanija u svoje redove žele dovesti Manchester United i Chelsea, koji je za njegove usluge bio zainteresovan i prošlog ljeta, ali je očito u odabiru PSG-a presudio zov novca…

L'Equipe je Cavanija upitao hoće li i nakon ove sezone ostati u PSG-u.

"Vidjet ćemo na kraju sezone, idemo je prvo privesti kraju. Ja sam igrač PSG-a, ali postoje neke stvari o kojima moramo razgovarati u klubu i koje bi trebalo napraviti drukčije".

Chelseajev menadžer Jose Mourinho nedavno je rekao da "ne bi bilo nemoguće realizirati Cavanijev transfer na ljeto".

"Chelsea je bio jako zainteresovan za mene prošlog ljeta. No, kada su transferi u pitanju, jedino je važno koliko ko plaća. Kao što su za mene plaćali Palermo, Napoli i PSG prošlog ljeta. Pokazali su veliku želju uključiti me u svoj projekt. Kada vidite koliko su investirali, to vam je najbolji dokaz da su me stvarno željeli dovesti. Ne znam je li moj agent imao sastanke s ljudima iz Manchester Uniteda ili Chelseaja. Ukoliko se nešto bude događalo, moj brat je taj koji će sjesti za stol sa zainteresovanim stranama".