Igrao za reprezentaciju
1

Cavani još uvijek nije stigao iz Čilea u Napulj, od utorka traži let

Totalsport
Edison Cavani (Foto: AFP)
Edison Cavani (Foto: AFP)
U velike probleme je upao Edinson Cavani, urugvajski nogometni reprezentativac, te najbolji igrač i strijelac Napolija. Naime, još se nije vratio u klub nakon reprezentativnih akcija.

U utorak navečer je Cavani s ostalim kolegama iz urugvajske reprezentacije igrao u Čileu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine. Urugvaj je taj meč izgubio 2-0 i time se doveo u opasnu situaciju kada je u pitanju plasman u Brazil.

No, nakon te utakmice nastavili su se problemi za Cavanija kojem je prvi let kojeg je imao prema Italiji otkazan zbog kvara na avionu. Time nije prestala agonija povratka Cavanija u Napulj, pa tako sve do petka ujutro nije uspio pronaći let za Italiju.

Iz kluba su, kako navode talijanski mediji, najavili da bi Cavani u Italiju mogao sletjeti najranije u petak poslijepodne, a moguće je da zapravo iz aviona samo preseli na stadion. U subotu Napoli gostuje kod Torina (30. kolo Serie A), a Cavani, pak, navodno traži liniju koja kao zaključnu tačku leta ima taj grad na sjeveru Italije.