Nogomet
1

Casillas: Mourinhu ništa ne zamjeram

Totalsport
Iker Casillas (Foto: AFP)
Iker Casillas (Foto: AFP)
Golman i kapiten Real Madrida Iker Casillas (32) insistira kako nema "zle krvi" između njega i sada već bivšeg trenera nogometaša Kraljevskog kluba Josea Mourinha, te mu je poželio svako dobro u novom klubu Chelseaju.

"Mourinho se otisnuo na novo putovanje i želim mu sve najbolje. Dok je bio trener Real Madrida donio je odluke koje treba poštovati. Nažalost nismo ostvarili ciljeve koje smo zacrtali, a to su bili Liga prvaka i Kup kralja, ali sada nema smisla govoriti o tome. Želim mu sreću i nadam se da će sve proći dobro. Stajao je uz Real Madrid i privatno mu ništa ne zamjeram", rekao je Casillas.

Svoje mjesto u udarnoj postavi Reala Casillas je izgubio u januaru zbog povrede, te je otad neaktivan. Mourinho se tada opredijelio za Diega Lopeza kojeg je doveo u januarskom prijelaznom roku iz Seville, te se za njega odlučivao i u trenucima kada se Casillas oporavio.

Priliku za igru Casillas će vrlo vjerojatno dobiti na skorašnjem Kupu konfederacija, budući ga je španski selektor Vicente del Bosque uvrstio na popis.

"Uvijek sam na raspolaganju za igru. Hvala selektoru Del Bosqueu na povjerenju u mene nakon nekoliko mjeseci bez igre i nadam se da ću biti na nivou svojih kolega, iako započinjem s velikim hendikepom. Uvijek kada dođem u ovu ekipu osjećam veliku radost. Sada moramo razmišljati o Kupu konfederacija i osvajanju jedinog naslova koji nedostaje timu."