Ignorisala savjete
1

Carroll se ženi u subotu iako je fotografisan s dvije djevojke u krevetu, zaručnica mu oprostila

H. H.
Foto: The Sun / montaža
Foto: The Sun / montaža
Engleski nogometaš Andy Carroll, našao se u centru skandala nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojim se vidi da je u krevetu s dvije djevojke i to samo nekoliko dana prije svog vjenčanja. Uprkos svemu, njegova zaručnica Billi Mucklow udat će se u subotu za svog izabranika.
Carrollova zaručnica poznata po učešću u britanskom reality showu "The Only Way is Essex", uklonila je zajedničku fotografiju sa zaručnikom sa svog WhatsApp profila i čak se pojavila u javnosti bez zaručničkog prstena, a britanski mediji pišu da je zatražila sve fotografije od njega kako bi saznala šta se zapravo dogodilo dok je boravio u hotelu u Dubaiju.

Dvije djevojke su ušle s Carrollom u hotelsku sobu nakon noćnog provoda, a riječ je o menadžerici hotela u Dubaiju Taylor Jane Wilkey i fitness instruktorici Phoebe Robb.

Njihova zabava je počela u podne u klubu Cove Beach, a nastavila se na drugoj lokaciji. Na kraju je Carroll pozvao djevojke u svoj apartman na afterparty.

Taylor se fotografisala pored Carrolla koji je spavao, a potom je napravila fotografiju u ogrtaču sa njegovim imenom. Fotografije kao i Robb podijelila putem Snapchata, a kasnije je pokušala objasniti da su "šala" te da se "ništa nije dogodilo".

"Billi je bio potpuno ponižena od Andyja, ali duboko u sebi ona ga još uvijek voli. Nekoliko njenih prijatelja i dio porodice rekli su joj da bi trebala odgoditi vjenčanje, ali Billi je odlučila da nastave dalje. Vjenčanje je za samo dva dana, sve je rezervisano i njihovi gosti su spremni za dolazak. Vjeruje da se ništa nije dogodilo u Dubaiju, iako ne misle svi da donosi ispravnu odluku", rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Carroll je zaprosio Mucklow još 2014. godine, a napustila je njihov dom u Essexu vrijedan 5 miliona funti i pobjegla roditeljima nakon što je čula za Andyjeve sramotne ludorije u Dubaiju.