Show u studiju
18

Carragher pokušao postaviti pitanje Leau o Interu, Richards plakao od smijeha

D. B.
Milan je u utorak navečer remizirao s Napolijem te se plasirao u polufinale Lige prvaka zahvaljujući pobjedi u prvom susretu, a razgovor s nogometašem Rossonera Rafaelom Leaom pretvorio se u show u studiju CBS Sportsa.

U studiju su u društvu voditeljice bile nekadašnje zvijezde Premiershipa Thierry Henry, Andrij Ševčenko, Jamie Carragher i Micah Richards kada je uspostavljen videolink s Rafaelom Leaom nakon utakmice. Razgovor sa sjajnim nogometašem pokušao je obaviti Carragher te mu je postavio pitanje da li u polufinalu Lige prvaka želi susret s najvećim rivalom Interom.

@cbssportsgolazo Jamie trying to talk to Rafael Leão had Micah in TEARS. 😂 #ucl #championsleague #rafaelleao #micahrichards ♬ original sound - CBS Sports Golazo

Međutim, Leao ga nije uspijevao razumjeti, vjerovatno zbog britanskog akcenta pa je Carragher pokušao još jednom i tom prilikom Inter nazvao "Internazionale". Richardsu je bilo zabavno gledati kako se njegov kolega "muči" u komunikaciji te se počeo smijati.

Voditeljica je potom rekla da Leao nije jedini koji ne razumije jer se emisija prikazuje i u Americi te da sada može razumjeti kako se osjećaju Amerikanci.

Međutim, tada je Richards "eksplodirao", počeo je vrištati i plakati od smijeha, posebno zbog imena "Internazionale" koje je Carragher iskoristio za Nerazzurre. Smijali su se i ostali, dok je Henry pokrio lice papirom.

"To im je ime", govorio je Carragher, ali Richards se nije zaustavljao.

"Ako nije razumio Inter, kako će razumjeti Internazionale?", kazao je nekadašnji igrač Manchester Cityja spominjući i "loš engleski jezik" koji je koristio njegov kolega.

"Bilo je vrijedno pokušati", dodao je Carragher.