Argentinski TyC Sports
0

Carlos Tevez pomišlja da okonča karijeru

Totalsport
Carlos Tevez (Foto: AP)
Carlos Tevez (Foto: AP)
Carlos Tevez, 26-godišnji napadač Manchester Cityja, izjavio je za argentinski TV-program TyC Sports da pomišlja o prekidu nogometaške karijere.

"Moram vidjeti hoću li uopće nastaviti igrati nogomet. Teško mi je u ovom trenutku oprostiti se od nogometa, ali ukoliko me ta igra ne bude opet činila sretnim, kao što me ne čini sada, teško ću moći nastaviti karijeru nogometaša", rekao je Tevez dodavši:

"Članovima porodice već neko vrijeme govorim da bih najradije prestao s igranjem. Nije mi lako. Imam sve manje i manje želje igrati u Evropi. Maksimalno ću izdržati još dvije ili tri godine. Onda moram nazad kući, u Argentinu."

Još uvijek Tevez je shrvan, tako barem tvrdi, zbog ispadanja Argentine u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

  • Bilo je to najbolnije iskustvo u mom životu. Ne mogu onaj poraz (4-0, op. a.) od Nijemaca nikako izbaciti iz glave. Bio sam uvjeren da ćemo dobiti tu utakmicu. Sanjao sam o naslovu svjatskog prvaka, o dolasku u Argentinu s trofejem. Taj me poraz dotukao – rekao je Argentinac.

Želju za povratkom u domovinu, te u matični klub – Boca Juniorse, Tevez je već izražavao ranije. Slično kao i Robinhu, niti njemu se očito ne sviđa engleska klima.